APARTMANI MLADINA

Dobrodošli na internet stranice apartmana Mladina. Nadamo se da ćete uživati u ovim stranicama, da ćete se odlučiti za nas kao destinaciju za svoj odmor te da ćete uživati tijekom boravka u našim apartmanima.

Apartmani Mladina

Apartmani Mladina smješteni su u Lokvi Rogoznici (Omiš). Naselje Ivašnjak odlikuje se nizom prekrasnih plaža, od kojih smo udaljeni svega 60 metara. U neposrednoj bliznini objekta nalaze se dućan živežnih namirnica, pošta, mjenjačnica, restorani.

Apartmani su sagrađeni 1999. godine i moderno su uređeni. Sastoje se od jednog trokrevetnog apartmana, pet četverokrevetnih apartmana te jednog peterokrevetnog apartmana.

Mir i tišina koje pruža mjesto, kao i položaj apartmana priuštit će vama i vašoj familiji ugodan odmor koji vam je zasigurno potreban nakon duge i naporne radne godine.

Lokva Rogoznica se nalazi u srcu Dalmacije, na pola puta između Splita i Makarske. Upravo ta lokacija pogoduje da odmor upotpunite obilaskom ostalih bisera hrvatskog Jadrana (Dubrovnik, Imotski, Brač, Hvar, Omiš, Split, Solin, Trogir, NP Krka…)

Nadamo se da će upravo Apartmani Mladina biti vaš izbor za odmor te se radujemo vašem dolasku.

Obitelj Mladina          

Podaci o objektu:

Dodatni sadržaji u neposrednoj blizini objekta:

Apartmani Mladina