MLADINA APARTMAN LOKVA ROGOZNICÁBAN

Mladina apartman Lokva Rogoznicában az Omis riviérán épült. Ivasnjak, Lokva Rogoznica déli része a csodálatos strandokról nevezetes, melyek a háztól kb 60-m távolságra helyezkednek el. A szállás közelében minden megtalálható, mely a kényelmes nyarlásához szükséges: éttermek, üzletek, posta, valutaváltó, stb...

Apartmani Mladina

Az apartmanok 1999-ben épültek. 1 háromágyas, 5 négyágyas, és 1 ötágyas apartman áll vendégeink rendelkezésére. Az apartmanok csendes környezete nyugalmat és teljes kikapcsolódást biztosít Önnek.

Lokva Rogoznica Dalmácia középso részén, Split és Makarska között található. Ideális fekvése miatt lehetoség nyílik egynapos kirándulásokra az Adria különbözo részein. Látogasson el az alábbi helyekre: Dubrovnik, Imotski, Brac és Hvar szigetek, Omiš, Split, Solin, Trogir, National Park Krka...

Az apartmanok csendesek, kiválóan alkalmasak kikapcsolódásra! OMIS (távolság: 8km, 10 perc) történelmi és természeti látványosságokban gazdag város, az Omis Dinara meredek hegyoldalán helyezkedik el, északnyugaton a Cetina folyó délen és délkeleten pedig a tenger határolja.

Vegyen részt egy vadvizi evezésben a Cetina folyón, egy 3-4 órás kalandos rafting felejthetetlen élményt ígér! Nem kell hogy top formában legyen, de eveznie kell. Élvezze a természetet, gyönyöru tavak, vízesések, sziklák, barlangok lenyugözo látványát!

Család Mladina          

Távolságok:

Apartmani Mladina